Başkent Ankara'da bir köpek saldırısı daha yaşandı. Çankaya Dikmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Ahmet Furkan Tanrısever, okula giderken sahipsiz köpeklerin saldırısına maruz kaldı. Olayda Tanrısever'in öğretmeninin hızlı müdahalesi, genç öğrencinin daha fazla zarar görmesini önledi.

Sabah saatlerinde okula gitmekte olan Tanrısever, 4 sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı. Kendi çabalarıyla bazı köpekleri uzaklaştırmaya çalışan genç öğrenci, maalesef bir köpeğin ısırması sonucu yere düştü. Bu kritik anlarda, olaya tanık olan öğretmen hemen müdahale etti.

Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat Sıfır Araç Alımlarında Proforma Fatura Uyarısı! Gerçek Faturaya Dikkat

Öğretmenin sopayla köpeklere müdahalesi sayesinde Tanrısever, köpeklerin saldırısından kurtarıldı. Olay sonrasında hemen çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan genç öğrenci, bacağından aldığı yaraların tedavisi için hastaneye götürüldü. Tanrısever, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Ahmet Furkan Tanrısever, yaşadığı korkunç anları şu şekilde anlattı: "Okulun önünde telefonla konuşuyordum. Köpeklerin sesini duydum. O sırada 4 köpek üzerime koştu. 3'üne vurdum, birisi arkadan yakalayıp yere düşürdü, kaçamadım. Allah'tan hoca geldi, sopayla kovaladı."