KPSS şartsız, yüksek maaşlı memur alımı yapılacak! KPSS şartsız, yüksek maaşlı memur alımı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü İstanbul'da, İstanbul AK Parti teşkilatıyla bir araya gelerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirleme sürecine önemli bir adım atacak. AK Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre, toplantı, temayül yoklaması nedeniyle gerçekleşecek ve 3 Kademe İl Başkanları, İstanbul milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve 3 Kademe İlçe Başkanları'nın katılımıyla gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirdiği Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısının ardından Ankara, İzmir ve Adana teşkilat üyelerine hitap ederek, kendi şehirlerinde kimi aday görmek istediklerini sormuştu. Bu görüşmelerin sonuçlarına göre, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayının belirlenmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, partililerle yaptığı bu görüşmelerin, partinin İstanbul seçim stratejisi üzerinde etkili olması ve güçlü bir adayın belirlenmesine yönelik önemli bir adım olması bekleniyor. Aday belirleme sürecinin tamamlanmasıyla birlikte, İstanbul seçimlerinde partinin stratejik hamleleri merakla bekleniyor.