Ziraat Bankası'nın sunduğu bu cazip kampanya, müşterilerine ihtiyaç kredisi ve mevcut borçları kapatma konusunda önemli bir imkan veriyor. Müşteriler, borçlarını %1,69 faiz oranı ile kapatma olanağını elde edebiliyorlar. Bu kampanyadan hem bireysel hem de emekli müşteriler faydalanabiliyor.

Bitcoin'in Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor! Analistler Uyarıyor Bitcoin'in Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor! Analistler Uyarıyor

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası Detayları

Devlet bankası kimliği ve güven veren yapısıyla Ziraat Bankası, borç kapatmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında. Kampanyadan yararlanmak isteyen herkes, ihtiyaç kredisini uygun faiz oranları ile alabilir. 100.000 TL'ye kadar kredi kullanımı imkanı, hem ihtiyaç kredisi hem de borç kapatma kredisi başvurusunda bulunanları bekliyor. 

Ziraat Bankası Borç Kapatma Kredisi Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası'nın sunduğu borç kapatma kredisi fırsatından yararlanmak oldukça kolay. 24 aylık vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu sonrasında, tüm banka borçlarınızı tek bir çatı altında toplayabilir, 100.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. Borç kapatma kredisi başvurusu için Ziraat Bankası şubelerini ziyaret etmeniz gerekmekte.

Emekli Müşteriler İçin Özel Avantajlar

Emekliler ve emekli maaşlarını Ziraat Bankası üzerinden alanlar, bu kampanyadan özel avantajlarla yararlanabilirler. Kredi notuna bakılmadan kredi onayı alabilen emekliler, bu kampanya sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde işlemlerini tamamlayabilirler.