Ziraat Bankası, geçtiğimiz aylarda başlattığı faizsiz, ilk 1 yıl geri ödemesiz, 36 ay vadeli nakit kredi desteğine ilişkin başvuruların hala devam ettiğini duyurdu. Ayrıca, banka tüm kredi kartı müşterilerine faizsiz ve masrafsız 5.000 TL nakit avans imkanı sağladığını açıkladı.

Bankaların kredi kullanma limitlerinde sınırlama getirildiği bir dönemde Ziraat Bankası'nın faizsiz ve geri ödemesiz nakit kredi desteği büyük ilgi görmüştü. Yüzbinlerce vatandaş bu fırsattan faydalanmak için kredi başvurularının devam edip etmediğini ve kimlere verildiğini merak ediyor.

Ziraat Bankası, 6 Şubat depremi sonrasında başlattığı faizsiz ve 36 ay vadeli nakit kredi desteğiyle dikkatleri üzerine çekti. Banka, bu kapsamda bireysel müşterilere 500.000 TL'ye kadar faizsiz kredi veriyor ve geri ödemelerin ilk 1 yılında ödeme yapma zorunluluğu bulunmuyor. Böylelikle, toplamda faizsiz olarak 48 aylık bir vade sunulmuş oluyor.

Ziraat Bankası'nın bu nakit kredi başvuruları hala devam ediyor. Banka yetkilileri, "Bireysel müşterilerimize 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize ve çiftçilere 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketleri oluşturduk. Bu paketleri hızla devreye alıyoruz. Ayrıca, tüm kredi kartı müşterilerimize ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için faizsiz ve masrafsız 5.000 TL nakit avans tanımladık" şeklinde bir açıklama yaptı.

Dolar ve Euro'da ibre düşmüyor Dolar ve Euro'da ibre düşmüyor

Hangi kişilerin bu faizsiz nakit krediden faydalanabileceği ve diğer detaylar konusunda resmi açıklamalar ise şu şekilde: