Ziraat, Akbank, Halkbank, PTT ve Garanti Bankası, bireysel ihtiyaç kredisi kapsamında kredi limitlerinde artış sağladı. Bu kampanyalara katılanlar, 100.000 TL'ye kadar olan nakit kredileri 24 ay vade seçeneğiyle kullanabilecekler. Ayrıca, bu kampanyaya katılanlara ödemeleri 3 ay ertelenmiş olarak işlem sağlanacak.

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, Akbank, PTT ve Garanti Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasıyla başvurularınızı hızlı bir şekilde tamamlamanıza olanak sağlıyor. Bu kampanyalar dahilinde nakit para çekmek isteyenler, başvurularını bu bankalar üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirler.

Kamu bankaları yanında Garanti gibi özel bankalar da ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılarak müşterilerine 3 ay erteleme imkanı sunuyor. Başvurularınızı bu 5 bankanın şubelerinden gerçekleştirebileceğiniz gibi, bazı bankaların SMS kredi hizmetlerini kullanarak da başvuruda bulunabilirsiniz.

Kamu bankaları ve PTT Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün. Emekli veya sigortalı çalışan vatandaşlara özel olarak başlatılan bu kampanyalar kapsamında, kredi kullanacak kişilerin belirli şartları karşılamaları durumunda kredi ödemeleri hızlı bir şekilde onaylanacak ve onaylanan krediler anında hesaplara yatırılacak.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanlar, hızlı bir şekilde acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılma imkanı sağlayabilirler. Ziraat Bankası ve diğer kamu bankalarından PTT şubeleri üzerinden yapacağınız başvurularda sonuç anında verilmektedir.

MEB Öğretmenlere yeni eğitim semineri verecek! İşte detaylar... MEB Öğretmenlere yeni eğitim semineri verecek! İşte detaylar...

Akbank ve Garanti Bankası ise İnternet Bankacılığı üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenlemektedir. Banka şubelerine gitmek için zamanı olmayan vatandaşlara kredi imkanı sunan bu bankalar, başvuruların aynı gün içinde sonuçlandırılmasını sağlamaktadır. Akbank ve Garanti Bankası'nın bu kampanyalarına internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunarak ihtiyaç kredisi ödemelerinizi hemen alabilirsiniz. Banka, kredi başvurusu yapanlara uygun faiz oranlarıyla hizmet vermektedir.