Yüksek Seçim Kurulu (YSK), deprem bölgesindeki incelemelerine başladı. YSK Başkanı Ahmet Yener, bu ziyaretlerin amacının yerel seçimlere hazır olup olmadığını kontrol etmek olduğunu belirtti. Ayrıca, seçim kurullarının ihtiyaçlarını yerinde gözlemlemek ve çözüm üretmek için bölgede olduklarını vurguladı.

Yener, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da şifalar dilediğini ifade etti.

Altın için tarih ve rakam geldi! İslam Memiş 'Gram altın o zaman alınır' Altın için tarih ve rakam geldi! İslam Memiş 'Gram altın o zaman alınır'

YSK Başkanı, kurul üyeleri Orhan Usta ve Battal Öğüt ile birlikte Adana, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Hatay'da da incelemelerde bulunacaklarını açıkladı.

Yener, önümüzdeki süreçte Diyarbakır, Adıyaman ve Şanlıurfa'da da ziyaretler gerçekleştireceklerini dile getirdi. Bu ziyaretlerin ana hedefinin deprem bölgelerinin seçimlere hazır olup olmadığını kontrol etmek ve ihtiyaçlarına çözüm bulmak olduğunu belirtti. Gözlemledikleri kadarıyla, başsavcı, komisyon başkanı ve seçim hakimlerinin ihtiyaçların giderilmesi konusunda büyük çaba gösterdiğini ifade ederek kendilerine teşekkür etti.