Yozgat'ta terör örgütü IŞİD'e yönelik gerçekleştirilen operasyonda, güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesi sonucu beş şüpheli tutuklandı. Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon, terörle mücadeledeki önemli adımlardan birini oluşturdu.

Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız… Wifi sinyalini bozan öyle bir eşya var ki! Duyunca çok şaşıracaksınız…

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'nın koordine ettiği operasyon neticesinde, IŞİD üyesi oldukları tespit edilen beş şüpheli, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği ve çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandığı bildirildi.

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı, operasyonun detaylarına ilişkin henüz bir açıklama yapmazken, yerel güvenlik birimleri tarafından yapılan duyuruda, IŞİD'e yönelik bu operasyonun bölgedeki güvenlik önlemlerinin sürekli olarak artırılması adına atılan önemli bir adım olduğuna vurgu yapıldı.