AK Parti ve MHP, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere ilişkin iş birliği noktasında ortak bir yol haritası belirledi. Cumhur İttifakı kapsamında yapılan görüşmeler sonucunda, 30 büyükşehirde ortak adaylarla seçime katılma kararı alındı. İki parti arasında gerçekleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son görüşmesinde, ayrı ayrı aday çıkarılmasının muhalefetin avantajına dönüşmemesi için iş birliği yapılması kararlaştırıldı.

İllerin belirlenmesi konusundaki çalışmaların tamamlanmasının ardından, Adana'da AK Parti'nin aday çıkarması ve MHP'nin aday çıkarmayarak desteklemesi öngörülüyor. Aynı şekilde, Mersin ve Manisa Büyükşehir belediyeleri için AK Parti, MHP'nin adayına destek verecek.

Akaryakıtta çift zam tabelaya yansıdı! İşte güncel akaryakıt fiyatları.. Akaryakıtta çift zam tabelaya yansıdı! İşte güncel akaryakıt fiyatları..

Bu süreçte gerçekleşen 10 görüşme sonucunda ortaya çıkan anlaşmaya göre, 30 büyükşehirde Cumhur İttifakı'nın ortak adaylarla seçime gireceği belirtildi. İlerleyen günlerde detayların netleşmesi ve resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.