Bakan Şimşek: Enflasyonun hızla gerilemesini bekliyoruz Bakan Şimşek: Enflasyonun hızla gerilemesini bekliyoruz

İstanbul'da yaşanan şok edici bir olayda, boşandığı eşinin silikonlarını delici bir cisimle patlatan Dursun K. gözaltına alındı ve yaralama suçundan tutuklandı.

Sabah gazetesinin haberine göre, 42 yaşındaki Dursun K. ve 41 yaşındaki Elif K. çifti, evliliklerinin döneminde Dursun K.'nın isteği üzerine Elif K.'nın göğüslerine silikon takma işlemi yaptırmışlardı. Ancak çift, sonradan anlaşmazlık yaşayarak boşanma kararı aldı.

Boşanmanın ardından Elif K., Dursun K.'ya, "Benim sevgilim var, artık beni aramayı bırak" ve "Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" şeklinde mesajlar attı. Bu mesajlar üzerine öfkesine yenik düşen Dursun K., korkunç bir plan hazırladı.

5 Haziran'da Kağıthane'de bulunan eski eşinin yaşadığı apartmanın önünde bekleyen Dursun K., Elif K.'nın işten dönmesini bekledi. Elif K.'yı ağzını kapatarak binaya sokan Dursun K., elindeki delici aletle Elif K.'nın silikonlarını patlattıktan sonra kaçtı. Olayın ardından yardım çağırılan Elif K. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Silikonlarının çıkarılmasının ardından Elif K., eski kocası hakkında şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan Dursun K., eşinin göğüslerindeki silikonları patlattığını itiraf etti. Dursun K., eski eşinin tahrik edici mesajlar attığını ileri sürerek olayı gerçekleştirdiğini belirtti. Dursun K., çocuklarının yalnız kalmaması için adli kontrol talep etse de "yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.