CHP'nin büyükşehir belediye başkan adayı olarak belirlenen ismin Ayşe Ünlüce olduğu söyleniyor. Ayşe Ünlüce, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden istifa ederek meclis üyeliği için başvuruda bulundu.

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Çağrıda Bulundu: Ülkemize Yararlı Adımlar Atalım Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Çağrıda Bulundu: Ülkemize Yararlı Adımlar Atalım

1970 Eskişehir doğumlu olan Ayşe Ünlüce, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve bir süre hâkimlik görevini üstlenmiştir. 2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde 1. Hukuk Müşaviri olarak atanmış, ardından 2018 yılından itibaren Genel Sekreterlik görevini başarıyla sürdürmüştü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Yılmaz Büyükerşen ile gerçekleştirdiği görüşmede Ayşe Ünlüce'nin adaylığı konusunda uzlaşı sağlandığı ifade edilmekte olup, CHP'nin bu hafta içinde adaylarını resmi olarak açıklaması bekleniyor. Ayrıca, Tepebaşı Belediyesi'nde Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediyesi'nde Kazım Kurt'un adaylıklarının da açıklanması planlanmaktadır.