Bakanlık açıkladı: İsrail'le tüm ihracat ve ithalat işlemleri durduruldu Bakanlık açıkladı: İsrail'le tüm ihracat ve ithalat işlemleri durduruldu

Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Millet İttifakı'nın küçük partileri olarak nitelendiren partilerin Meclis'e gönderdiği milletvekili sayısı muhalefet cephesini ikiye bölmüş, çeşitli tartışmaları beraberinde getirmişti.

'Oy katkısı vermeden bedavadan 10 milletvekili aldı' sözleri ile karşı karşıya kalan Gelecek Partisi'nden yerel için yeşil ışık geldi. Mllet İttifakı cephesinin iki büyük partisi CHP ve İYİ Parti, şimdilik yerelde ittifak için yeşil ışık yakmazken Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi cephesiden çok konuşulacak sözler geldi.

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, katıldığı bir programda, partisinin "Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapacak mı?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi:

''Bölgelere göre değişen ittifak koşulları oluşabilir, bununla ilgili konuyu saklı tutuyoruz. Bir iddiamız var, biz bunu sonuna kadar taşıyacağız ama şartlara göre kapılar açık"

CHP'YE KAPILAR AÇIK MI?

"CHP’yle kapılar açık mı?" sorusuna da İsa Mesih Şahin "Genel Merkez seviyesinde süreç ne getirir onu göreceğiz ama yerelde kendiliğinden dinamikler oluşabiliyor. Bu süreci biraz da yerel dinamikler belirleyecek" diye yanıt verdi.