Ortaokul öğretmeni boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü Ortaokul öğretmeni boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Toplantılarda, DEVA Partisi belediye başkan adaylarını tanıtarak, Balıkesirli yurttaşların sorunlarını dinledi. Babacan, bir yurttaşın "Altılı Masa" sürecine dair sorusuna, o dönemde partisinin doğru bir yerde durduğuna inandığını ifade etti. Partiler arası iş birliği ile seçime girdiklerini belirterek, genel seçimlerde yüzde 50 artı 1'in sadece iş birliği ile mümkün olduğunu söyledi. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın da çok sayıda partiyle ittifak halinde girdiğini hatırlatarak, genel seçimlerdeki iş birliği mecburiyetinin yerel seçimlere kıyasla daha fazla olduğunu açıkladı.

Ali Babacan, enflasyon ve düşük zamlar konularında da açıklamalarda bulundu. Bir yurttaşın enflasyonun yüksekliği ve zamlardaki düşüklükten duyduğu şikayetlere yanıt veren Babacan, gerçek enflasyonun yüzde 127 olduğunu, ancak resmi rakamların bu durumu tam olarak yansıtmadığını belirtti. Memur, emekli, işçi ve BAĞ-KUR emeklilerine yapılan zamların yetersiz olduğunu vurgulayarak, emeklilerin ekonomik zorluklarla karşı karşıya olduğunu ifade etti. Babacan, DEVA Partisi olarak yerel seçimlerde tüm Türkiye genelinde tanınan, sevilen ve işini düzgün yapan adaylarla milletin karşısında olduklarını iddia etti.