Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesine ilişkin detaylar belli oldu

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, tartışmalara neden olan 562 bin lira değerindeki Rolex marka saatiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yenişehirlioğlu, "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" dedi.

Önceki günlerde sosyal medyada gündeme gelen ve tartışmalara yol açan bir başka lüks tüketim örneği olan ıstakoz olaylarının ardından, Bahadır Yenişehirlioğlu'nun 562 bin liralık Rolex saatini gösteren fotoğrafı, tepkilere neden olmuştu. Bu tepkilerin ardından paylaşımını silen Yenişehirlioğlu, neden sildiğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından Rolex'li fotoğrafı tekrar paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile Twitter'de görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram'da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim."