Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, YRP'nin yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceği konusunda bilgi verdi. Kılıç, yerel seçimlere ilişkin olarak 28 Ocak'ta Ankara'da düzenlenecek bir etkinlikte seçim beyannamesini açıklayacaklarını ifade etti. Ancak, Cumhur İttifakı'na ilişkin belirsizlik sürüyor.

Bakan Tekin, ilk kez en çok ihtiyaç duyulan branşı açıkladı! Bakan Tekin, ilk kez en çok ihtiyaç duyulan branşı açıkladı!

Suat Kılıç, yapılan görüşmelerde Cumhur İttifakı'na dair bir mutabakatın henüz sağlanmadığını belirtti. YRP'nin, AK Parti ile devam eden görüşmelerin bir ittifaka dönüşüp dönüşmeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğini ifade etti. Ancak, Kılıç, İstanbul'da "yeniden bir İmamoğlu döneminin yaşanmasını istemediklerini" vurgulayarak, kendi seçmenlerinin iradesine sahip çıkmak niyetinde olduklarını belirtti.

Kılıç, ahlaki, ilkesel ve duruş temelli bir anlayışı temsil ettiklerini söyleyerek, "AK Parti, böyle bir ittifakta mutabakatı sağlamak için yapabileceği fedakarlığı net bir şekilde ortaya koyduğunda çerçeve netliğe kavuşacak." ifadelerini kullandı.