Nikahta Dua Okunmasına İzin Verilmemesine İlişkin Soruşturma Başlatıldı Nikahta Dua Okunmasına İzin Verilmemesine İlişkin Soruşturma Başlatıldı

Yeniden Refah Partisi, yerel seçimler yaklaşırken, 57 belediye başkan adayını daha açıkladı. Bu adaylar arasında İstanbul ve Ankara'daki bazı ilçelerin yanı sıra Diyarbakır ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri için de başkan adayları yer aldı.

Diyarbakır ve Mersin İçin Adaylar Açıklandı

Yeniden Refah Partisi'nin genel merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısında, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyla, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hikmet Kaplan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak İzzeddin Alkan'ın isimleri duyuruldu. Karaman Belediye Başkan Adayı olarak Durdu Çelik Eliftaş'ın adaylığı da ilan edildi.

Ankara ve İstanbul'da İttifak Görüşmeleri Sürüyor

Partiden yapılan açıklamada, İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye başkanlıklarına ilişkin ittifak görüşmelerinin devam ettiği bildirildi. İstanbul ve Ankara'nın ilçe belediyelerine ilişkin adayların açıklanması, siyasi kulislerde dikkat çekti.

Fatih Erbakan'ın Stratejisi

Mayıs ayındaki genel seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine yarıştan çekilmişti.