BIST'te 3 hisseye açığa satış ve kredili işlem tedbiri! BIST'te 3 hisseye açığa satış ve kredili işlem tedbiri!

Türkiye Sigorta A.Ş. (TURSG), 4 Eylül Pazartesi yani yarın yatırımcılarına temettü ödemesi gerçekleştirecek. Türkiye Sigorta (TURSG) hissesinin temettü değeri net olarak  0,1205313 TL olurken, temettü verimi %1,02 olacağı düşünülüyor.

tursg

Türkiye Sigorta A.Ş. 

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik olarak kurulduğumuz günden bugüne tüm çalışmalarımızı sigorta ve sigortacılığın temel değeri olan “güven” esasıyla sürdürüyor. 44 Bölge Müdürlüğü, 3.800’den fazla acente, 5.000’e yakın banka şubesi, 3.000’den fazla uzman kadrosu ve güçlü teknolojik altyapısyla Türk sigorta sektörünün lideri olmaya devam ediyor.

Bireylere, kurumlara ve ülkemizin stratejik varlıklarına sağladığısigorta çözümleriyle geleceğin güvenle inşa edilmesi için hayatın her alanında, “Güvene ihtiyaç olan her anda; Türkiye Sigorta” misyonuyla faaliyetleri başarıyla sürdürüyor. Türkiye Sigorta olarak hayat dışı sigortacılık alanında yangın ve doğal afetlerden kaskoya, kaza sigortalarından sağlık sigortalarına kadar geniş ürün portföyü ile; Türkiye Hayat Emeklilik olarak ise BES başta olmak üzere hem bireysel hem de grup hayat sigortaları alanında ürün ve hizmetleri 14 milyona ulaşmış olan müşterilere sunuyor.  

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik’in ana hissedarı, TVF Finansal Yatırımlar Anonim Şirketi'dir. Türkiye Sigorta aynı zamanda, Borsa İstanbul’da işlem görmektedir.