Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere yönelik öğretmenevlerinde uygulanan indirim politikasını açıkladı. 01.09.2023 tarihli yazı ile öğretmenlerin öğretmenevlerinden indirimli olarak yararlanmaya devam edeceği duyuruldu.

Forbes'a Göre Türkiye'nin S-400'leri Konuşlandıracağı Noktalar Belli Oldu! İşte O Yerler Forbes'a Göre Türkiye'nin S-400'leri Konuşlandıracağı Noktalar Belli Oldu! İşte O Yerler

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıda, şu açıklamalar yer aldı;

  • Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinde etkilenen öğretmenlerin, yeni göreve atanan veya görev yeri değişikliği yapılan tüm öğretmenlerin (sözleşmeli, ücretli, özel öğretim kurumlarında çalışan öğretmenler dahil) konaklama ihtiyaçlarının desteklenmesi amaçlanmaktadır.

  • Bu nedenle, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı'na ait öğretmenevlerinde ve akşam sanat okullarında verilen konaklama hizmetlerinden öğretmenlerin öncelikli olarak yararlandırılması kararlaştırıldı.

  • Ayrıca, öğretmenler için daha önce belirlenen %50 konaklama indiriminin (kahvaltı hariç) 31.12.2023 tarihine kadar devam edeceği açıklandı.

  • v-1