WhatsApp, kullanıcı deneyimini zenginleştirmek için, fotoğraf ve videoları tam kalitede ve sıkıştırma olmadan gönderme imkanı tanıyacak. Kullanıcılar bu güncellemeyle medya dosyalarını orijinal kalitelerinde paylaşabilecekler

iOS ve Android

WhatsApp'ın yeni güncellemesi, özellikle yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve videolar için büyük bir avantaj sağlayacak. Daha önce 4K çözünürlük desteği sunan platform, şimdi iOS ve Android kullanıcılarına sıkıştırma yapmadan medya gönderme seçeneği sunacak.Güncelleme öncelikle iOS platformuna gelecek.

Yenilenen Özellikler

Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik

WhatsApp, yeni güncellemeyle, kullanıcılar artık Belge seçeneği yerine Fotoğraf ve Video Kütüphanesi'ni kullanarak medyalarını sıkıştırmadan gönderebilecekler. Bu özellik, maksimum 2GB boyut sınırıyla olacak. Apple iPhone kullanıcıları bu güncellemeyi birkaç gün içinde, Android kullanıcıları ise birkaç hafta içinde deneyimleyebilecek.

WhatsApp'ın En Son Sürümünde Neler Var?

WhatsApp'ın en son sürümü, kullanıcılarına sadece yüksek kaliteli medya gönderimi değil, aynı zamanda yeni konuşma balonları ve kişiselleştirilmiş mesaj tepkileri de sunacak. Bu özellikler, iOS ve Android için yeni WhatsApp güncellemesinde yer alacak, ancak tam dağıtım detayları henüz açıklanmamış durumda.