Vakıfbank, yeni yılda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faizli kredi kampanyası başlattı. Banka, müşterilerinin finansal yeteneklerine göre belirlenen kredi limitlerini sunmakta ve müşterilerin ödemelerini sorunsuz bir şekilde yapabilmeleri için taksitlendirme yapmaktadır. 3 aydan 36 aya kadar taksit seçenekleri sunulan kampanyada, müşteriler kaç taksit ödemek istediklerine kendileri karar verebiliyor. Ayrıca müşterilere aylık eşit taksit, artan veya azalan taksit, 3 ay geri ödemesiz eşit taksit, 3 ayda bir eşit taksit, vade sonunda balon ödeme, değişken taksit gibi farklı ödeme seçenekleri sunuyor.

Vakıfbank'ın düşük faizli kredi kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler, Vakıfbank'a bizzat gelerek veya internet kanallarından başvuruda bulunabilirler. 

Vakıfbank kredi kampanyası özel bankalara göre daha uygun faiz oranları sunmaktadır. Sınırlı bir süre boyunca, müşteriler %1,55'ten başlayan faiz oranlarından yararlanabilirler. Müşteriye uygulanan faiz oranı kredinin miktarına ve vadesine göre değişmektedir. Bankanın internet sitesinde paylaşılan örnek ödeme tablosuna göre 10.000 Türk Lirası kredisini 36 taksitle ödemek isteyen bir müşteriye uygulanan faiz oranı %1,91 olarak hesaplanıyor ve müşterinin yapması gereken aylık taksit ödemesi ise 417 Türk Lirası.

Vakıfbank, müşterilerine 3 ay taksit erteleme fırsatı sunarak kredi kampanyasına bir yenisini daha ekledi.

Vakıfbank, artan faiz oranları ve zorlu ekonomik koşullar nedeniyle kredi ödeme yükünü hafifletmek amacıyla müşterilerine 3 ay erteleme fırsatı sunmaktadır. Böylece vatandaşlar borçlarını erteleyebiliyor ve zor günleri daha rahat atlatabiliyor.

Vakıfbank kredi kampanyasının avantajları arasında düşük faiz oranları, esnek ödeme seçenekleri, 36 aya varan geri ödeme ve ödemeleri 3 ay erteleme fırsatı yer alıyor.