Kamuda araç saltanatına neşter: İlk etapta bin araç satılacak Kamuda araç saltanatına neşter: İlk etapta bin araç satılacak

2023 yılında kamu bankaları kredi musluklarını açtı. Kamu bankaları ekonomik verilerin tavan yaptığı şu günlerde vatandaşların alım gücünün her geçen gün düşüş sağladığı şu günlerde bankalar vatandaşların imdadına yetişti. Vakıf Bankası, Ziraat Bankası ve Halk Bankası kredi musluklarını açtı.  0.49, 0.60 ve 0.79 faiz oranlarıyla 100.000 TL  kredi imkanı sundu. İşte detaylar...

 Düşük faizli kredi kampanyaları ile acil nakit ihtiyacınızı karşılamanız artık daha kolay. Kamu bankaları belgesiz ve masrafsız kredi vererek vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, 1200 ve üzeri kredi notuna sahip olmak, bankalara gecikmiş kredi borcu bulunmamak başvuru için gerekli şartlar arasında yer alıyor.

Başvuru yapan tüm vatandaşlara 5.000 TL ile 100.000 TL arasında değişen nakit desteği sağlanacak. Kredi desteği, banka şubeleri veya internet bankacılığı hizmetlerinden kolayca alınabilir. Faiz oranları %0,49, %0,60 ve %0,79 arasında değişebilmektedir.  

Sonuç olarak; Ekonomik verilerin tavan yaptığı ve alım gücünün her geçen gün düşüş sağladığı şu günlerde kamu bankalrı vatandaşın nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kredi musluklarını açmış durumda.