Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç'la görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç'la görüştü

Bankalar Arası Promosyon Rekabeti Kızışıyor

2024 Şubat ayında, özellikle özel bankalar liderliğindeki emekli maaş promosyonları, kamu bankalarıyla arasındaki farkı 10 bin lirayı aşarak genişletti. Emekli maaşlarındaki son zamların ardından, bankalar promosyon tekliflerini güncelledi. Ancak, bu avantajlı tekliflerden yararlanabilmek için, emeklilerin 3 yıllık taahhüt süresini doldurmuş olmaları şart koşuluyor. Süre dolmadan banka değiştirmek isteyenler, kalan promosyon miktarını iade ederek yeni bir bankadan promosyon alabiliyor.

Yüksek Promosyon Teklifleri için Son Günler

Ekonomist Muhammet Bayram, TL mevduatının artmasıyla bankaların daha fazla kar elde ettiğini ve bu durumun emeklilere sunulan promosyonlarda ciddi artışlar getirdiğini belirtti. Emekliler, banka şubelerini ziyaret ederek, güncel promosyon teklifleri hakkında bilgi alabilirler. Özel bankalar, şu anda 10 bin TL ile 15 bin TL arasında değişen promosyonlarla rekabette öne çıkıyor.