İstanbul Üsküdar’da yaşanan trajik olayda bir kişi, tartıştığı anne ve babasını silahla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İstanbul’un Üsküdar ilçesinde meydana gelen aile faciası, büyük üzüntü yarattı. Olay, Küçüksu Mahallesi Millet Caddesi’nde bulunan bir sitede yaşandı.
İddiaya göre, 36 yaşındaki Doruk Ilgın ile annesi Bengüsu Ilgın (67) ve babası Hüseyin Ilgın (67) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Doruk Ilgın, yanında bulunan silahla anne ve babasına ateş etti.
Aynı silahla intihar etti
Anne ve babasını vurduktan sonra Doruk Ilgın, aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede üç kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.
Cenazeler Adli Tıp’a götürüldü
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından hayatını kaybedenlerin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Yakınlarına teslim edildi
Otopsi işlemleri tamamlanan anne, baba ve oğlun cenazeleri daha sonra aile yakınlarına teslim edildi.
Yetkililer, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.





