Türkiye'nin en ünlü kadın oyuncuları arasında yer alan 39 yaşındaki Tuğba Büyüküstün, iki kızını da alarak Fransa'nın başkenti Paris'e yerleşti. Büyüküstün artık Bundan Böyle Fransa'da yaşayacağını ve Türkiye'ye geri dönme ile ilgili herhangi bir fikrinin olmadığını söyledi.

Türkiye'de oynadığı diziler sebebiyle bir dönemin en çok konuşulan ve tartışılan kadın oyuncuları arasında bulunan Tuba Büyüküstün, hayatı ile ilgili çok radikal bir karara imza attı.

Instagram hesabı üzerinden sıklıkla kızları Toprak ve Maya ile neşeli anlarını, hayranları ile paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, İkizlerini de alarak İstanbul'u bir süreliğine terk etme kararı aldı.


Paris'te Ne Kadar Kalacağı Belli Değil

Fransa'nın başkenti Paris ile ilgili elle dergisine bir demeç veren ünlü oyuncu Tuğba Büyüküstün burada yapmış olduğu konuşmada;

“Kızlarla beraber şimdilik buradayız fakat ne kadar süreliğine burada kalacağımız ile ilgili herhangi bir plan yapmadık. Paris’i çok sevdiğimi ve tıpkı İstanbul gibi burada da kendimi evimde hissettiğimi daima dile getirdim. Kızlar burada okula gidiyor Ben ise günlük işlerimi halletmeye çalışıyorum.”

Dedi.

Tuğba Büyüküstün Kimdir? 

5 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Tuğba Büyüküstün, Türk oyuncudur. İstanbul Özel Doğuş Okullar’ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile sahne dekorları ve kostüm tasarımı bölümündeki eğitimini tamamladıktan sonra reklam filmlerinde boy göstermeye başladı. 


Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra yönetmen Tomris Giritlioğlu aracılığı ile oyunculuk kariyerine başladı. 2003 senesinde Aydın Bulut’un yönetmen koltuğunda oturduğu ve Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Sultan Makamı’ adlı dizinin son 4 bölümünde izleyicinin karşısına çıkarak dizi oyunculuğuna başladığı. 


Yine Aynı yıl Cemal Canan’ın yönettiği ‘Gülizar’ adlı televizyon filminde de Gülizar karakterine can veren Tuba Büyüküstün, bu rolü ile Sırbistan-Karadağ Cumhuriyeti uluslararası TV Festival Bar’da en iyi kadın oyuncu ödülünü almayı başardı. 

2005 senesinde Aydın Bulut'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Ihlamurlar Altında adlı dizide Bülent İnal ve Sinan Tuzcu ile başrolü paylaşarak böylece büyük bir çıkış yakalamayı başardı.