Çocuk İstismarı TikTok'ta! Kafası Kanlar İçinde Kalan Çocuğuna Yardım Etmedi Çocuk İstismarı TikTok'ta! Kafası Kanlar İçinde Kalan Çocuğuna Yardım Etmedi

Yatırım tavsiyesi bekleyen yatırımcılara seslenen Selçuk Geçer,  altın ve kripto para hakkında kritik tahminlerde bulundu.

 Piyasaların nabzını tutan Selçuk Geçer, piyasada hakim olan fiyatların düşük olduğunu düşündüğünü, bu durumun da alım fırsatı sunduğunu söyledi. Bugün değerlendirilmeyen TL'nin gelecekte pişmanlık yaratacağını belirten Geçer, şunları kaydetti:

''Bugünkü fiyatların bile düşük olduğunu düşünüyorum. Kripto paraların, altının ciddi anlamda fırsatlar sunduğunu düşünüyorum. Altın kriptoya göre daha düşük risk sunuyor. Kriptoda çok sert düşüşler oldu. Şu anda dibin dibinde geziyor. Ne kadar dibe giderse alım yönü ile o kadar avantaj sunacak. 2024-2025'te olağanüstü hareketler olacak. Oyuna büyükler girdi.”

Küçük yatırımlar yapmak, portföyde her yatırım aracından bir miktar bulundurmak için fırsat zamanları. Ne hemen atlayın ne de fırsatı kaçırın derim. Ancak bugün almadığımız için pişman olacaksınız.”