İstanbul valiliği adını kullanarak dolandırıcılık faaliyetlerine karşı daha dikkatli olunması gerektiği konusunda açıklama yapan İstanbul Valiliği, bu tür durumların ivedilikle emniyet ve adli birimlere bildirilmesi gerektiği bilgisini de paylaştı.

Valiliğin, yurttaşları doğrudan arayarak sosyal yardım talep etmesine dayanan bir çalışması ya da bu minvalde yürütülen çalışmalara desteği olmadığı ifade edilen açıklamada, bu şekilde dolandırıcılık faaliyetlerinde bulunan kişilere yönelik emniyet güçleri ve adli mercilerle birlikte verilen mücadelenin devam ettiğinin altı özellikle çizildi.

ÜNLÜ AVUKAT DA DOLANDIRICILARIN HEDEFİ OLDU

İslam Memiş'ten beklenen Bitcoin tahmini: Hangi gün yükselişe geçeceğini açıkladı İslam Memiş'ten beklenen Bitcoin tahmini: Hangi gün yükselişe geçeceğini açıkladı

Dolandırıcıların aynı yöntemle Avukat Rezan Epözdemir'i de dolandırmaya çalıştığı ortaya çıktı. 1 Milyon isteyen dolandırıcılara Rezan Epözdemir,  5 kuruş gönderdiğini açıkladı. Elindeki yazışmaları gerekli mercilere ilettiğini açıklayan Epözdemir, sürecin takipçisi olacağını söyledi.