Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, YouTube'da Cüneyt Özdemir'in kanalında Kenan Taş'ın konuğu oldu. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Özdağ, uyuşturucu ile mücadele konusunda da flaş açıklamalar yaptı.

Günümüzde gençlerin içki ve sigara fiyatlarının yüksek olması nedeniyle uyuşturucuya yöneldiğini söyleyen Özdağ, sigara ve içki fiyatlarında büyük indirime giderek, uyuşturucuyla da mücadele edeceklerini söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın açıklamaları:

 "Başka projelerimizde var. Çok şaşıracaksınız. Sigara ve içkide büyük indirime gideceğiz. Uyuşturucuyla mücadele için çok büyük bir tertemiz Türkiye projesi başlatıyoruz. Uyuşturucuyla mücadele ana hedeflerimizden birisi. Bugün görüyoruz ki Türk gençlerinin arasında uyuşturucu hızla yayılıyor. İçki içemediği için, çok pahalı olduğu için uyuşturucuya geçenler var."


Sinan Ateş Cinayeti
"Sinan Ateş’in babası kendisi anlattı bana, 'Oğlum Ülkü Ocakları genel başkanı olduğu zaman o kadar büyük bir saygı duydum ki elini öpmek istedim ve buna izin vermedi. Ne yapıyorsun baba? dedi.' Bu ailenin ne kadar geleneğe bağlı olduğunun en çarpıcı ifadesi. Hiç böyle bir şey duymamıştım."