Ford'un yeni nesil araçları, Avrupalı gazetecilerden oluşan jürinin değerlendirmesi sonucunda önemli ödüller kazandı. Yeni Ford Transit Custom, "2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı" (IVOTY) ödülüne layık görülerek bu alandaki üstünlüğünü bir kez daha kanıtladı. Ford Otosan Lideri Güven Özyurt, bu başarının Türkiye'nin üretim ve mühendislik kalitesini gösterdiğini belirterek, Ford Otosan'ın ticari araçlarıyla Türkiye ve Avrupa liderliğini sürdürdüğünü vurguladı.

Ayrıca, yeni Ford Ranger'ın da "2024 Uluslararası Pick-up Ödülü'nü" (IPUA) alarak Ford Pro'nun Avrupa ticari araç pazarındaki lider konumunu daha da güçlendirdiği açıklandı.

Turkiyede Uretilen Ford Transit Custom Odul Aldi 2 Copy 1000X562

Ali Erbaş hakkındaki AUDİ A8 marka araç iddiaları hakkında ilk kez konuştu Ali Erbaş hakkındaki AUDİ A8 marka araç iddiaları hakkında ilk kez konuştu

Ford Pro Avrupa Genel Müdürü Hans Schep, bu prestijli ödülün tamamen yeni Transit Custom'a verilmiş olmasından gurur duyduklarını ifade ederek, aracın Avrupalı müşterilerin bir tonluk van tercihinde lider olmasını ve iş ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış olmasını vurguladı. Schep, aynı zamanda Avrupa genelinde benzersiz yazılım, şarj ve hizmet platformlarını kullanıma sunarak müşterilere üretkenlik için güvenilir bir ortak olma taahhüdünde bulundu. Bu başarıyla birlikte, Ford'un uluslararası ticari araç segmentindeki etkileyici konumu daha da güçlendi.