Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 68 kişilik personel alımı ilanı duyurdu. TPAO bilgisayar, elektrik, kimya, yazılım gibi çeşitli mühendis, avukat, uzman yardımcılığı meslek gruplarından alım gerçekleştirecek.

Başvurular, Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi iskur.gov.tr üzerinden 09.10.2023-13.10.2023 tarihleri arasında yapılacak. KPSSP3 puan türüyle alımları gerçekleştireceğini duyuran kurum, ilan detaylarında maaş bilgilerine de yer verdi. İlana göre başvuruların kabulu halinde personellere en az 48 bin lira maaş verecek.

TPAO’dan yapılan açıklama şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben de CHP'yi ziyaret edeceğim Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben de CHP'yi ziyaret edeceğim

“Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda hız kesmeden arama ve üretim faaliyetlerini sürdürerek, ülkemizin hidrokarbon kaynaklarının milletin emrine sunulması görevini yürütmeye azim ve kararlılıkla devam etmektedir. TPAO’nun yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyacın karşılanması için TPAO merkez ve taşra teşkilatlarına toplam 68 (Lisans mezunu) personel alımı yapılacaktır." 

PERSONEL ALIMININ TÜM ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ