Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu (Togg), son teknoloji T10X modellerindeki multimedya sistemlerine TRT Dinle uygulamasını eklediğini açıkladı. Bu entegrasyon, Tru.Store mağazası aracılığıyla gerçekleştirildi ve T10X kullanıcılarına, sesli kitaplardan podcast yayınlarına, çeşitli müzik türlerinden radyo kanallarına kadar geniş bir içerik yelpazesi sunuyor.

Tonla Eser Sizi Bekliyor

Emekli ve memur zammında hesap değişti! İşte yeni kök maaş tablosu.. Emekli ve memur zammında hesap değişti! İşte yeni kök maaş tablosu..

2020 yılından bu yana hizmet veren TRT Dinle, çeşitli kategorilerde zengin içerik sunuyor. Müzikten podcast'lere, sesli kitaplardan radyo yayınlarına kadar birçok farklı içeriği barındıran platform, T10X sahiplerine yolda geçen zamanı daha keyifli hale getirecek çözümler sunmaya devam ediyor.

Spotify'a Ücretsiz Alternatif: TRT Dinle

TRT Dinle platformu, kullanıcılarına Spotify benzeri bir deneyim sunarken, ücretsiz ve sadeleştirilmiş bir yapıya sahip. Türkçe ve yabancı müzik listeleri, çeşitli müzik türlerinde hazırlanmış çalma listeleri ve ünlü sanatçıların eserleri, kullanıcıların ruh haline uygun müzikleri bulmalarına olanak tanıyacak.

Togg T10X Sahiplerine Özel Eğlence

Togg T10X'in multimedya ekranı üzerinden erişilebilen TRT Dinle uygulaması, sürüş deneyimini zenginleştiren önemli bir adım olarak görülüyor. Yolculuklar sırasında veya trafikte beklerken, kullanıcılar artık TRT Dinle'nin sunduğu geniş içerik yelpazesinden faydalanabilecek.