Togg, 2023'ün sonuna kadar 19 bin 583 adet T10X modelini sahiplerine teslim etmişken, sosyal medya üzerinden yeni bir modelin ilk görüntülerini paylaştı. Togg'un paylaştığı video, otomobil severler arasında büyük merak uyandırdı.

Yeni Siparişler İçin Tarih Belli Oldu

Togg, 2024 yılı için sipariş takvimini açıkladı. Açıklamaya göre, Togg bu yıl çekiliş yapmayacak ve teslimatlar, sipariş sırası, konfigürasyon özellikleri ve üretim planlamasına göre yapılacak. 6-10 Ocak tarihleri arasında, 2023 yılında yapılan çekilişte yedek listede kalan kullanıcılara konfigürasyon güncellemesi imkanı sunuldu.

15 Ocak'ta Sipariş Ekranları Açılıyor

15-19 Ocak tarihleri arasında, Nisan 2023'te çekilişe katılan ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara, sipariş oluşturma önceliği verilecek. 20 Ocak itibarıyla ise sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılara açılacak. Togg, 2024 yılında ayrıca kurumsal kullanıcılardan da sipariş toplamayı planlıyor.

Özel okullarda zam hız kesmiyor: Milyonlara ulaştı Özel okullarda zam hız kesmiyor: Milyonlara ulaştı

Togg'un Yeni Modeline Büyük İlgi

Togg'un sosyal medya hesabından paylaşılan yeni modelin detayları ve özellikleri henüz açıklanmamış olsa da, paylaşım otomobil tutkunları arasında büyük bir heyecan yarattı.