AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li Başkan Fatma Kaplan Hürriyet şok oldu! AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li Başkan Fatma Kaplan Hürriyet şok oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG için verilecek kredinin ayrıntılarını açıkladı.

TOGG için verilecek kredi şöyle olacak;

Araç bedelinin yüzde 50 tutarı kadar,

36 vade imkanı ile,

0,99 faizli kredi kullanılabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kredinin ayrınılarını konuşmasında şu sözlerle duyurdu:

"Ben buraya Gemlik'ten geldim. Togg'un yeni tesisinin temel atma töreninden geldim. Biz durmuyoruz, çalışıyoruz. Kamu bankalarımızı Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle, 0,99 faizle kredi kullandıracak. Bugün bende Togg'u tekrar kullandım, karanfile boğdular bizi. Resmi rakam aldım 60 bin kişi dediler. Manisa'da muhteşem, gümbür gümbür geliyoruz."

TCG ANADOLU'NUN YENİ LİMANI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk SİHA gemisi için "TCG Anadolu gemimiz dün Sirkeci'den kalktı Karadeniz'e hareket etti. TCG Anadolu İzmir'e demirleyecek. İzmir'e en ufak bir gayreti dokunmayan bay bay Kemal'e en iyi dersi TCG Anadolu ile versinler istiyorum. Seçimden sonra daha büyüğü için adımlarımızı atacağız. Kalkınmalarımıza adeta savaş açarak geçmişteki hizmet fukaralığını ört pas etmeye çalışıyorlar." diye konuştu.