Son dönemde T10X teslimatı bekleyen müşterilere yönelik birçok dolandırıcılık girişimi olduğunu belirten Togg, kullanıcıları bu konuda uyarıyor. Dolandırıcıların çeşitli yöntemlerle kullanıcılara ulaşarak markanın adını kullanıp ödeme talebinde bulundukları ortaya çıktı.

Araç satışlarında yeni dönem! 7 Temmuz'dan sonra satılamayacak... Araç satışlarında yeni dönem! 7 Temmuz'dan sonra satılamayacak...

Resmi olmayan kanallardan uzak durun

Togg'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, T10X için ödeme işlemlerinin sadece Trumore mobil uygulaması üzerinden yapıldığını belirtti. Kullanıcılardan, resmi olmayan kanallar ve platformlardan uzak durmaları ve özellikle ödeme konularında dikkatli olmaları istendi.

Hukuki süreçler devreye alındı

Togg yetkilileri, dolandırıcılarla mücadele için hukuki süreçleri başlattıklarını duyurdu. Marka adının kullanılarak gerçekleştirilen bu dolandırıcılık girişimlerine karşı kullanıcıların daha bilinçli ve dikkatli olmaları için uyarılarda bulundu. Markaya olan güveni kötüye kullanan bu kişilere karşı tüm hukuki haklarını kullanacakları belirtildi.