Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), yapmış olduğu lüks araç ihalesi nedeniyle kurum adı ve logosu taşınarak vatandaşları dolandırma çabalarına ilişkin çağrılar üzerine açıklama yaptı. TMSF bir kamu kurumu olarak ilgili mevzuat kapsamında satışlar yağtığını, bunların da şeffaflık ilkesine uyumlu olduğunun altını çizerek hiç kimsenin bu satış işlemleri sırasında aracı olamayacağını belirtti.

AFAD açıkladı: Ege Denizi'nde panik yaratan deprem! AFAD açıkladı: Ege Denizi'nde panik yaratan deprem!


TMSF, geçtiğimiz süreçte açıklamasını gerçekleştirdiği ve içinde lüks araçların da yer aldığı ihalelerin, ihale şartnamesine göre engeli bulunmayan herkesin katılım sağlayabileceğini; bütün ihale içeriğine kurumun internet adresi olarak bilinen ‘https://www.tmsf.org.tr’ üzerinden ulaşılabileceğinin altını çizdi.

Hedefevim Otomobilleri

TMSF Kurumsal İletişim Müdürlüğü, kamuoyunda “çantacı, aracı, komisyoncu” olarak denilen şüphelilere karşı dikkatli olunması hususunda, duyurusu gerçekleşmeden, kimsenin çok ucuz maliyetlere araç almasının mümkünatının olmadığına dikkat çekti. 22 Şubat’ta TMSF binasında düzenlenecek ihalede Bentley, Porsche, Mercedes ve Land Rover başta olmak üzere farklı marka ve modelde 19 araç satışa sunuluyor. Tasfiye Halinde Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv ve Ticaret AŞ’nin araçları kapalı zarf ve açık artırma usulleriyle beraber yapılması anlamında satışa çıkacak.