Ekmeğe Büyük Zam! Ticaret Odası Yeni Ekmek Fiyatlarını İlan Etti Ekmeğe Büyük Zam! Ticaret Odası Yeni Ekmek Fiyatlarını İlan Etti

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabı üzerinden sigara zammı ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve sigara fiyatlarındaki değişiklikleri gündeme taşıdı. Aybaş, bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını iddia ederken, diğer sigara gruplarına da zam beklediğini belirtti. Bu açıklama, sigara fiyatları konusundaki merakı artırdı ve "Sigaraya zam geldi mi?" sorularını beraberinde getirdi.

Eylül ayının başlarında birçok marka, sigara gruplarına 5 TL zam yapmıştı. Ancak, Özgür Aybaş'ın açıklaması, yeni zamların yolda olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, sigara zammının ne zaman yürürlüğe gireceği konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

Sigara zamları, hem tiryaki bireyler hem de sigara satışını yapan bayiler için önemli bir konu olmaya devam ediyor. Yaklaşan zamların sigara fiyatlarına nasıl yansıyacağı ve ne kadarlık bir artışın olabileceği, ilerleyen günlerde resmi açıklamalarla netleşecektir.