TikTok platformunda göğüs dekoltesi vererek yayınlar yapan ve 5 aylık hamile olduğu ortaya çıkan 'Laz Kızı' olarak bilinen 35 yaşındaki G.D., polis baskınıyla gözaltına alındı. Gazetecilere yaptığı açıklamada, pişman olduğunu ancak kötü bir şey yapmadığını belirten kadın, mecburiyetten dolayı bu tür yayınlar yaptığını ifade etti.

G.D.'nin TikTok platformunda para karşılığında göğüs dekoltesi vererek yayın yaptığı ve kısa sürede 1 saatte 100 bin lira kazandığı tespit edildi.


Polis ekipleri, G.D.'nin Kartal'daki evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.


Adli işlemleri Ahlak Büro Amirliğinde yapılan G.D., savcılık talimatıyla İstanbul, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.
5 aylık hamile olan kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Gazetecilere konuşan G.D., mecburiyetten dolayı bu tür yayınlar yaptığını ve pişman olduğunu belirterek, "Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım" dedi.


G.D., 1 saatte 100 bin lira değil, o gün 7 bin 500 lira kazandığını ve TikTok'tan gelir elde ettiği için belki kocasının tepki göstermediğini ifade etti.

Trafikte Çıkan Tartışma Kanlı Bitti! Ailesinin Gözü Önünde Öldürüldü Trafikte Çıkan Tartışma Kanlı Bitti! Ailesinin Gözü Önünde Öldürüldü


Hamile olduğunu kimse bilmiyordu ve daha kötü durumda olanların olduğunu vurgulayarak, bu şekilde bir daha yayın yapmayacağını söyledi.