Ticaret Bakanlığı ve MİT tarafından düzenlenen ortak operasyon' da: 1,2 ton uyuşturucu yakalandı! İşte habere dair o detaylar..

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın ortak gerçeklştirdiği operasyonda 1 ton 197 kilogram captagon cinsi uyuşturucu hap ortaya çıkarıldı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, operasyonla ilişkin X sosyal medya platformundan bilgi verdi.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince operasyonların sürdüğünü belirten Bolat, şu ifadelere yer verdi:

"Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince transit işlem gören bir konteynerde 1 ton 197 kilogram ve yaklaşık 500 milyon lira değerinde captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Milli İstihbarat Teşkilatı'mız (MİT) ile ortak genişletilen operasyon neticesinde olayla bağlantılı 3 kişi gözaltına alınmıştır. Ticaret Bakanlığı olarak uyuşturucuyla mücadelede sadece ülkemizde değil, bölgesel çapta da uyuşturucu şebekelerine göz açtırmıyoruz." dedi.

Türkiye'de Din Görevlilerine Güven Yüzde 70, Dindarlık Oranı Yüzde 60! İşte Detaylar Türkiye'de Din Görevlilerine Güven Yüzde 70, Dindarlık Oranı Yüzde 60! İşte Detaylar

Bakan Bolat, kaçakçılıkla mücadelede bıkmadan devam eden çalışmalarını bir kez daha sergileyen Gümrük Muhafaza ekiplerini tebrik mesajlarını ileterek, başarılı olunan operasyona katkı sağlayan MİT'e de teşekkür etmeyi unutmadı.