İngiliz The Economist dergisi, Türkiye'deki seçimlere ilişkin haber ve kapaklarını artırarak HDP tarafından da açık destek açıklaması yapılan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ön plana çıkarma çabasında. Dergi, "Eski bir bürokrat Erdoğan'a kök söktürüyor" başlığıyla yayımlanan makalesinde, Türkiye'nin değişime ihtiyaç duyduğunu vurguluyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren The Economist, anketlerde Kılıçdaroğlu'nun önde olduğunu belirtirken, seçimlerin ikinci tura kalma ihtimalinin yüksek olduğunu ifade ediyor. Kılıçdaroğlu'nun faiz oranlarını artıracağını ve yabancı yatırımcıları Türkiye'ye çekeceğini iddia eden dergi, içerisinden HDP'nin de yer aldığı 7'li koalisyon adayını övgü dolu sözlerle anıyor.

Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'a Özgürlük Vaadi

HDP'nin Kılıçdaroğlu'na verdiği desteği hatırlatan The Economist, Kılıçdaroğlu'nun kayyum uygulamasını kaldıracağını ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin kararlarını uygulayacağını belirten sözlerini makalesine dahil ediyor. Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın durumunu da masum bir şekilde ele alan dergi, özgür kalmaları için tek umudun Kılıçdaroğlu olduğunu belirtiyor.

Uzaktan veya esnek çalışma modelleri geliyor! İşte detaylar... Uzaktan veya esnek çalışma modelleri geliyor! İşte detaylar...