Evine Geldiğinde Karşılaştığı Adamı Öldürdü, Karısını Yaraladı Evine Geldiğinde Karşılaştığı Adamı Öldürdü, Karısını Yaraladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, kulüplerin A Takım Listesi üzerinde belirli kurallara uygun olarak işlem yapabileceği belirtildi. Açıklamada, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda oynama uygunluğu bulunmayan en fazla 14 yabancı futbolcunun A Takım Listesinde bulundurulabileceği ifade edildi.

Ayrıca, kulüplerin Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda oynama uygunluğu bulunmayan 14 futbolcunun yanı sıra, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan vatandaşı olan en fazla 1 futbolcu ile Türk vatandaşı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcuyla da transfer ve tescil dönemleri içinde sözleşme imzalayarak A Takım Listesine yazabilecekleri belirtildi.

Süper Lig kulüplerinin ise A Takım Listesine yazılmamış yabancı uyruklu futbolcuları A Takım müsabakalarında oynatamayacakları ifade edildi.

Son olarak, 01.01.2003 tarihinden sonra doğmuş Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda oynama uygunluğu bulunan tescilli profesyonel futbolcuların kulüpler tarafından A Takım Listesine yazılma zorunluluğu olmadan müsabakalarda oynatabilecekleri ve bu futbolcuların son 6 ay süreyle kulüplerine tescilli olmaları ve 15 yaşını tamamlamış olmaları gerektiği açıklandı.