Gençler, Sıfır Faizli Kredi İçin Sıraya Girdi! Evlenmek İsteyen Herkes Başvuruyor Gençler, Sıfır Faizli Kredi İçin Sıraya Girdi! Evlenmek İsteyen Herkes Başvuruyor

TFF'nin açıklamasına göre, Fenerbahçe'nin 2023 Turkcell Süper Kupa maçının ertelenme talebi kabul edilmedi. Bu karara ek olarak, sarı-lacivertli takıma yapılan bir diğer teklif olan Süper Lig maçının ertelenmesi de reddedildi. TFF'nin yapmış olduğu açıklamada, Süper Kupa maçının deprem bölgesinde oynanması önerisi üzerinde değerlendirildiği ve maçın 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağı belirtildi.

Ayrıca, maçın gelirlerinin depremzede vatandaşlara bağışlanacağı ve bu konuda her iki kulübün de muvafakatının olduğu ifade edildi. TFF'nin yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'nın maça hazır olduğu vurgulandı ve tarihler belirlendi.

Fenerbahçe'ye, Trendyol Süper Lig maçının ertelenmesi teklif edilmiş ancak kabul edilmemiş. Ayrıca, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos ile oynayacağı maçların tarihlerine dair bilgilendirme yapıldı.