Akaryakıt fiyatlarına indirim bekleniyor Akaryakıt fiyatlarına indirim bekleniyor

İstanbul'un beklediği kar yağışı gerçekleşmezken, Doğu Anadolu bölgesinde soğuk hava etkisini sürdürüyor. Gece en düşük sıcaklık sıfırın altında 31 dereceyle Ardahan'da ölçülürken, birçok kent buzlanma nedeniyle zorlu bir hava koşuluyla karşı karşıya kaldı.

Meteoroloji tahminlerine rağmen batıda beklenen kar yağışı gerçekleşmezken, Doğu Anadolu bölgesinde dondurucu soğuklar yaşanıyor. Ağrı'da gece en düşük sıcaklık 23, Kars'ta 21, Erzurum'da ise 17 derece olarak kaydedildi. Ardahan'da ise termometreler eksi 31 dereceyi gösterdi.

Erzurum'da buzlanma nedeniyle yol ve kaldırımlarda sorunlar yaşandı. Park halindeki araçların camları buzla kaplanırken, bazı vatandaşlar araçlarını soğuktan korumak için battaniye örttü.

Ardahan'da dondurucu soğuk nedeniyle sabah iş yerlerine yürüyenler zor anlar yaşadı. Vatandaşların kaş ve kirpikleri donarken, yol ve kaldırımlarda buzlanma meydana geldi.

Kars'ta bina çatılarında buz sarkıtları oluşurken, ağaçlar ve bitkiler kırağı tuttu. Bazı esnaflar, ev ve iş yerlerinin buzla kaplı camlarını temizlemeye çalıştı. Sarıkamış'taki esnaflar, gece eksi 20'leri gördüklerini ve camlarının buz tuttuğunu belirterek, soğuk hava koşullarına karşı tedbir aldıklarını ifade ettiler.