Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

İstanbul'un Silivri mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, TEM Otoyolu'nda seyir halinde olan bir hafif ticari araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle önünde seyreden otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, bariyere çarparak durabildi. Kazada, otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı.

Kaza, Edirne istikametinde seyreden İ.B. yönetimindeki 06 BSK 275 plakalı hafif ticari aracın, Kınalı Gişeler mevkisinde seyreden E.Y. yönetimindeki 06 LYT 79 plakalı otomobile arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilde bulunan E.Y., D.Y. ve Ş.Y. isimli kişiler olay yerinde hayatını kaybetti. Hafif ticari aracın sürücüsü İ.B. ise yaralı olarak kurtuldu.

Olayın ardından jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü İ.B., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

TEM Otoyolu'ndaki trafik, Karayolları ekiplerinin temizlik işlemleri ve kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.