Tatil yapmak için fırsat kollayanlar için İş Bankası ve TatilBudur işbirliğiyle müjdeli bir haber geldi. İş Bankası, Maximum, Maximiles, MercedesCard ve Maximum Genç kredi kartı sahiplerine yönelik olarak hazırlanan özel kampanya ile tatil ödemelerini 4 ay erteleyecek. Bu anlaşma, yerli turistlere tatil için ekonomik bir fırsat sunarken, turizm sektörünün de hareketlenmesine katkı sağlayacak.

Kampanya kapsamında, Maximum özellikli kredi kartları ile TatilBudur'dan yapılacak olan tüm harcamalar 4 ay süreyle ertelenebilecek. Ödemeler için ayrıca 18 ay vadeli taksit seçeneği de sunulacak. Bu sayede, tatil masrafları taksitlendirilerek ödeme yükümlülükleri hafifletilecek.

Önemli bir ayrıcalık olarak, ertelemeli ödeme seçeneği yalnızca 3, 6 ve 9 ay taksitlerde geçerli olacak.

TatilBudur'un düzenlediği kampanya ile de sürpriz bir fırsat daha sunuluyor. 12 - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Maximum Kart ile yapılacak olan 15.000 TL - 22.499 TL arası alışverişe 750 TL MaxiPuan, 22.500 TL - 29.999 TL arası alışverişe 1.250 TL MaxiPuan ve 30.000 TL ve üzeri yeni tatil rezervasyonlarına 2.000 TL MaxiPuan kazanma şansı tanınıyor.

TatilBudur'un açıklamasına göre, bu fırsattan yararlanmak için Maximum özellikli kredi kartlarının yanı sıra Bankamatik Kartları da geçerli olacak. Yani, özel kredi kartlarına sahip olmayan müşteriler de bu avantajdan faydalanabilecek.

İslam Memiş: Sert dalga geliyor hazırlığa başlayın İslam Memiş: Sert dalga geliyor hazırlığa başlayın

TatilBudur'un kampanyasına ilişkin yapılan açıklamada, "Tatil yapmak isteyenler, alışverişlerini İş Bankası kartlarıyla yaparak hem ödemelerini 4 ay erteleyebilecek hem de MaxiPuan fırsatından yararlanabilecekler" denildi.

Tatil yapma hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenlerin bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor. İş Bankası'nın ve TatilBudur'un bu anlamlı işbirliği, tatil planları yapan yerli turistlere ekonomik ve avantajlı bir tatil deneyimi sunuyor.