Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, Şehit Haldun Ateş Ortaokulu'nda meydana gelen şiddet olayı, büyük bir şok ve endişe yarattı. Bir kadın, öğretmenle arasında çıkan tartışmanın ardından okulun müdür yardımcısı odasında bulunan bir tabanca ile öğretmeni vurdu.

Kayseri Valiliğinden Örnek Proje: Her Mahalleye Bir Spor Okulu Kayseri Valiliğinden Örnek Proje: Her Mahalleye Bir Spor Okulu

Olay, Şeker Mahallesi 5243. Sokak'ta bulunan okulda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden çıktığı tahmin edilen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kadın şahıs, müdür yardımcısı odasında bulunan tabanca ile öğretmeni hedef alarak ateş etti. K.Ç.K. isimli öğretmen, kafasına isabet eden mermi sonucu hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, yaralı öğretmene ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra hastaneye sevk etti.

Polis ekipleri, olayın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri alırken, şüpheli kadın da suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet güçleri, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Şiddet olayının arkasındaki nedenler ve motivasyon ise henüz netlik kazanmış değil.