Metro Durağı Yakınında Patlayıcı Tespit Edildi! Polis Ekipleri Olay Yerinde Metro Durağı Yakınında Patlayıcı Tespit Edildi! Polis Ekipleri Olay Yerinde

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son açıklamasına göre, bugün akşam saatlerinden itibaren özellikle doğu ilçelerini etkileyecek şekilde Rize ile Artvin'in kuzey bölgelerinde çok kuvvetli yağmur ve sağanak bekleniyor. Bu yağışların 700 metre rakım üzerindeki yerlerde yoğun karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması öngörülüyor.

Ayrıca, gece saatlerinden itibaren Bayburt çevreleri, Erzurum ve Kars illerinin kuzeyi ile Ardahan'da yoğun kar yağışı bekleniyor. Rüzgarın ise batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

AFAD da kuvvetli ve yoğun yağışların yol açabileceği olumsuzluklara karşı uyarıda bulunarak, ulaşımda aksamalar, yükseklerde buzlanma ve don, tipi, eğimli ve kar örtüsünün yüksek olduğu bölgelerde çığ, sel, heyelan, su baskını ve çatı uçması gibi risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtti. Güvenliğiniz için gerekli önlemleri almanız önemli.