İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, M.A. isimli genç, tartıştığı halasını satırla boğazından vurarak öldürdü. Ardından aynı satırla babaannesini yaralayan genç, son olarak intihara teşebbüs etti.

Olay, Gümüşpala Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. M.A. ile babaannesi H.A. arasında çıkan tartışmaya halası Gurbet Ayaz da dahil oldu. Bu sırada çıkan kavgada M.A., eline aldığı satırla halasını boğazından vurdu. Gurbet Ayaz olay yerinde hayatını kaybederken, genç daha sonra babaannesini de satırla yaraladı.

Bakan Tekin'den Öğretmen Atamalarıyla İlgili Açıklama: Jüri ve Aday Kod İle Tanımlanacak Bakan Tekin'den Öğretmen Atamalarıyla İlgili Açıklama: Jüri ve Aday Kod İle Tanımlanacak

Polis ekipleri olay yerine intikal ederken, sağlık ekipleri de babaanne H.A.'nın hafif yaralandığını tespit etti. M.A. ise cinnet getirdiği iddia edilen olayın ardından aynı satırla kendi boynuna vurarak ağır yaralandı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralanan M.A.'yı özel bir hastaneye kaldırdı. Babaanne tedavi altına alınırken, halasını öldüren ve intihara teşebbüs eden genç, hayati tehlikesi devam eden bir durumda.

M.A.'nın psikolojik sorunlarının olduğu ve askerden yeni geldiği belirtilirken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.