İzmir'de gasp etmek için bindiği takside, şoför Oğuz Erge’yi öldüren Delil Aysal'a yöneltilen suçlamaların ardından istenen ceza belli oldu. Savcı, Aysal için "nitelikli kasten adam öldürme", "nitelikli yağma" ve "ruhsatsız silah taşıma" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.

İzmir’de yaşanan olayda, kendisini 'üşümesin diye' aracına alan taksi şoförü Oğuz Erge'yi öldüren katil zanlısı Delil Aysal'a yöneltilen suçlamalar netleşti. Savcılık, Aysal'ın öldürme eylemini "tasarlayarak" veya "canavarca hisle öldürme" olarak değil, "bir suçun delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme" suçuyla itham etti.

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda bir polis, meslektaşlarına ateş açtı

Bu doğrultuda hazırlanan iddianamede, Delil Aysal'a "nitelikli kasten adam öldürme", "nitelikli yağma" ve "ruhsatsız silah taşıma" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildiği belirtildi.