Yakın zamanda Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programına katılan Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasıyla ilgili merak edilen konulara ışık tuttu. Ilıcalı, SMS oylamasını kaldırma kararının arkasında yatan sebepleri detaylıca açıkladı. Her yarışmacının kendini potansiyel bir kazanan olarak gördüğünü ve bu durumun rekabeti artırdığını belirtti.

SMS gelirleri hakkındaki gerçekler

Acun Ilıcalı, SMS oylamalarından elde edilen gelirin yaygın kanının aksine programın bütçesine minimal katkı sağladığını ifade etti. SMS başına elde edilen gelirin yarısının vergilere gittiğini, kalan kısmın ise şirketler ve format sahipleri arasında bölüştürüldüğünü belirtti. Ayrıca, SMS sisteminin kaldırılmasının arkasında yatan bir diğer sebep olarak internet üzerinden oylamayı manipüle etme girişimlerini gösterdi.

Survivor All Star 2024'te kimler var?

2 bin 2 hekim için tercih başvuruları başladı 2 bin 2 hekim için tercih başvuruları başladı

Survivor'ın merakla beklenen yeni sezonu All Star 2024, iddialı isimlerle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ilıcalı, daha önce yarışmaya bir daha katılmayacağını açıklayan ancak kararını değiştiren Nagihan Karaderi'nin de yarışmacılar arasında yer alacağını duyurdu. Karaderi'nin ve diğer yarışmacıların, artık SMS oylamasının olmadığı bir ortamda nasıl performans gösterecekleri merak konusu.

Yarışmacıların iddiası, formatın değişimini tetikledi

Yeni sezonda yarışmacıların oldukça iddialı olduğunu vurgulayan Ilıcalı, bu durumun SMS oylamasını kaldırma kararında etkili olduğunu söyledi. Yarışmacıların kendi performanslarına daha çok güvenerek yarışmaya odaklanmalarını istediğini ifade etti.