Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında bugün Beşiktaş'ı ağırlayacak. RAMS Park'ta yapılacak maç saat 19.00'da başlayacak. 
İki takım da sahaya kazanmak için çıkacak. Ligde son 7 karşılaşmasını kazanan Galatasaray, 8'de 8 yapmak için mücadele edecek. Siyah-beyazlı takımda Şenol Güneş'in istifa etmesnin ardından teknik sorumluluk görevine getirilen Burak Yılmaz ise ikinci sınavını Galatasaray önünde verecek. Beşiktaş, Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı ilk müsabakada İstanbulspor'u 2-0 mağlup etmişti.

Beşiktaş 6 maçtır kazanamıyor
Beşiktaş, dış sahada Galatasaray ile yaptığı son 6 mücadeleyi kazanamadı. Siyah-beyazlılar, sarı-kırmızılılara karşı deplasmandaki son galibiyetini 27 Şubat'ta 2017'de oynanan maçta Anderson Talisca'nın attığı golle 1-0'lık skorla almıştı.

Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı Altın ve Dövizde Patlama Olacak! İslam Memiş'in Sözleri Herkesi Şaşırttı

Beşiktaş'ta sakat çok, Galatasarayda sakat yok
Galatasaray'da sakatlığı bulunan Hakim Ziyech son idmanlarda takımla birlikte çalışmalara başladı. Beşiktaş'ta ise Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın derbi kadrosunda yer alması beklenmiyor. Mert Günok ve Arthur Masuaku'nun Galatasaray maçı kadrosuna dahil edilip edilmeyeceğine ise maç saatinde karar verilecek. Emrecan Uzunhan ile Tayyip Talha Sanuç ise uzun süreli sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Galatasaray 22 puanla, 24 puanlı lider Fenerbahçenin hemen arkasında 2. sırada yer alıyor. Beşiktaş ise 16 puanla 4'üncü sırada.


GALATASARAY-BEŞİKTAŞ
Stat: RAMS Park
Hakem: Halil Umut Meler
Saat: 19.00
Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Icardi
Teknik direktör: Okan Buruk
Beşiktaş: Mert, Rosier (Onur), Amartey, Colley, Masuaku, Amir, Necip (Chamberlain), Gedson, Rashica (Ghezzal), Cenk, Aboubakar
Teknik direktör: Burak Yılmaz