Aile Destek Paketi kapsamında, farklı gelir aralıklarına göre belirlenen yardım tutarları, her ay belirli tarihlerde hak sahiplerinin hesaplarına yatırılıyor. 2024 Şubat ayı için Aile Destek ödemelerinin ne zaman ve ne kadar zamlı yatacağına dair bir açıklama henüz yapılmadı.

Aile Destek Ödemesi Sorgulama

Aile Destek Programı ödemeleri, e-Devlet üzerinden kolaylıkla sorgulanabiliyor. Sorulama yapmak isteyenler, E-devlet sistemi aracılığıyla "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" altındaki "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne TC kimlik numarası ile giriş yapabilirler. 

Ne Kadar Zam Bekleniyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kumpas mesajı: Kuklayı da kuklacıyı da oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kumpas mesajı: Kuklayı da kuklacıyı da oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz!

Şu an için Aile Destek yardımının zam oranı hakkında resmi bir açıklama bulunmamakta. Memur ve emekli maaşlarına yapılan zamların ardından, Aile Destek Paketi ödemelerinde de bir artış olup olmayacağı ve bu artışın miktarı konusunda bilgilerin resmi kanallardan duyurulması bekleniyor.