Faturalarınızın yüksek gelmesi artık size ekstra bir kazanç getirebilir. Elektrikten suya, telefondan doğalgaza kadar birçok faturanız için sunulan bu özel kampanya sayesinde, cebinizde kalan parayı artırabilirsiniz. Peki, bu kampanya tam olarak nasıl işliyor ve neler sunuyor? İşte tüm detaylarıyla bu harika fırsat!

TALIMAT yazıp araya bir boşluk koyarak, 11 haneli T.C. kimlik numaranızı 4470’e SMS ile göndermeniz yeterli. Bu basit adımı takiben, Yapıkredi Worldcard ile yeni otomatik fatura ödeme talimatı vererek, aşağıdaki gibi mükemmel Worldpuan kazanabilirsiniz:

  • 2 yeni talimat için 30 TL
  • 4 yeni talimat için 80 TL
  • 6 yeni talimat için 150 TL

Ve evet, tam 6 talimat vererek, toplamda 170 TL Worldpuan kazanabilirsiniz!

Talimat Nasıl Verilir?

Otomatik fatura ödeme talimatı vermek isteyenler, Yapıkredi şubelerini ziyaret edebilir veya Yapıkredi Mobil ya da Yapıkredi İnternet Bankacılığı üzerinden online işlem gerçekleştirebilirler. Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi birçok fatura ödeme seçeneği mevcut!

Ev Almak İsteyenler Dikkat! Banka Banka Konut Kredilerinde Son Durum Ev Almak İsteyenler Dikkat! Banka Banka Konut Kredilerinde Son Durum

Worldpuan Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Worldpuan, Yapıkredi Worldcard kullanıcılarının alışverişlerde kazandığı değerli puanlardır. Bu puanları dilediğiniz yerde ve zamanda kullanabilirsiniz! Worldpuan’larınızla alışveriş yapmak oldukça basit. Ödeme sırasında kasiyere Worldpuan’larınızla ödemek istediğinizi belirtmeniz veya POS cihazından ilgili seçeneği işaretlemeniz yeterli.